» » Left Hand Solution - Light Shines Black
Left Hand Solution - Light Shines Black mp3 download

Left Hand Solution - Light Shines Black mp3 download

Performer: Left Hand Solution
Title: Light Shines Black
Style: Heavy Metal
Location: Nevo Studios, Sundsvall, Sweden
Duration: 41:32
Released: May 15, 2001
Date of recording: December 14, 1998 - December 22, 1998
Size MP3 version: 1565 mb
Size FLAC version: 1836 mb
Size WMA version: 1978 mb
Rating: 4.9
Votes: 545
Format: XM WAV MIDI ADX MP3 FLAC
Genre: Pop Rock

Left Hand Solution - Light Shines Black mp3 download


Track from the album "Light Shines Black". The Orchard Music (от лица компании "Massproduktion"); UMPG Publishing" и другие авторские общества (1).

Album · 2001 · 11 Songs. More By Left Hand Solution.

Left Hand Solution скачать в mp3 на телефон(Android, Iphone) или слушайте песню Left Hand Solution - Missionary Man, Left Hand Solution - Fields on Fire, Left Hand Solution - Blessed Be My Fallen Angel, Left Hand Solution - Light Shines Black, Left . .

Left Hand Solution discography (all). lt; Missionary Man (1999). Through the Mourning Woods (2019). 1. Light Shines Black.

Discography: Left Hand Solution. Light Shines Black (2001).

Band Name Left Hand Solution. Album Name Shadow Dance. Other productions from Left Hand Solution. Through the Mourning Woods.

Left Hand Solution sanatçısına ait en popüler şarkı sözlerini bu sitede. All the shining light They've hidden away inside All the dying light The light shines black inside. At side of the world I watch the painless ones I am an insect waiting to be devoured It is true, it is true that I never wrote these words before Now, that's a lie that we reuse everytime we are alone. Tüm Left Hand Solution Şarkılarını Göster.

Left Hand Solution - Through the Mourning Woods, 2019. Blessed Be My Fallen Angel 05:44. And Time Went By 05:37. Return the Sun 05:17. The Bleeding Heart 05:19. Fields on Fire 07:34. All songs from Through the Mourning Woods. Left Hand Solution - Nowhere to Go 03:15 We're Only in It for the Money (20 Years of Massproduktion).

Shadowdance Tracklist. Shadowdance Q&A. More Left Hand Solution albums.

Left Hand Solution, Thomas Hedqvist - The Futile Passion Fevered, 1996 03:45. Left Hand Solution - Nowhere to Go We're Only in It for the Money (20 Years of Massproduktion), 1999 03:15. Left Hand Solution, Thomas Hedqvist - The Bleeding Fevered, 1996 06:23. Left Hand Solution, Thomas Hedqvist - The Crooked Smile Light Shines Black, 2001 03:49. Left Hand Solution - Master of Disaster Shadowdance, 1994 03:53. Left Hand Solution - Dwell Shadowdance, 1994 03:48. Left Hand Solution - Blessed Be My Fallen Angel Through the Mourning Woods, 2019 05:44

Track List

Title/Composer Performer Time
1 Light Shines Black Left Hand Solution 3:31
2 Soiled Souls Left Hand Solution 2:13
3 Missionary Man Annie Lennox / Dave Stewart Left Hand Solution 3:12
4 Lucid Dream Desire Left Hand Solution 3:35
5 The Crooked Smile Left Hand Solution 3:49
6 Raven Wings Left Hand Solution 3:30
7 Vision Left Hand Solution 3:55
8 Persistence of Memory Left Hand Solution 4:06
9 Heart Laid Bare Left Hand Solution 4:04
10 Orient Nights Left Hand Solution 6:01
11 A Road to Nowhere Left Hand Solution 3:36

Credits

Erik Barthold - Drums, Guitar, Keyboards, Vocals
Björn Engelmann - Mastering
Björn Eriksson - Director
Thomas Hedquist - Engineer, Keyboards, Mixing, Overdubs, Producer
Mariana Holmberg - Vocals
Left Hand Solution - Primary Artist
Annie Lennox - Composer
Per Mattsson - Cover Art
Peter Selin - Bass, Guitar (Acoustic)
Dave Stewart - Composer
Sarah Swanson - Video Images
Janne Wiklund - Guitar